Netwerkbeheer en support

Beheer en ondersteuning van je bedrijfsnetwerk

Een netwerk verbindt de computers van je bedrijf met elkaar. Heel handig om vlot te communiceren, afspraken te maken of bestanden uit te wisselen met je collega’s, maar minder fijn als er problemen opduiken. Voor het behandelen van deze problemen kan je een beroep doen op Mbit. Wij zorgen voor een feilloos netwerkbeheer voor je bedrijf in regio Antwerpen.

Opvolging van je netwerk

Een goede opvolging is essentieel voor de werking van je netwerk, net zoals het regelmatig uitvoeren van updates. Indien je zelf je netwerk dient te onderhouden, wordt het al snel een hele klus. Daarom kan je het beheer en de ondersteuning van je bedrijfsnetwerk toevertrouwen aan Mbit. Wij beschikken over de nodige kennis om voortijdig problemen op te sporen en te vermijden. Door proactief te handelen, komt je bedrijf of non-profitorganisatie enkel met de voordelen van een netwerk in aanraking.

Met regelmatige back-ups geraak je nooit iets kwijt

Ook voor de back-ups van jouw netwerk zorgt Mbit. Moest het toch ooit eens fout gaan, kunnen wij je garanderen dat je nog over recente bestanden zal beschikken. Zo hoef je nooit te vrezen dat je belangrijke bestanden kwijt zal geraken of dat je dubbel werk hoeft uit te voeren. We bekijken samen met welke frequentie je back-ups wilt laten nemen van jouw netwerk.