Cloud Services

Cloud services brengen jouw bedrijf dichter bij de toekomst

We worden steeds meer aangemoedigd om digitaal te werken, ook cloud services zijn hier zeker een belangrijk onderdeel van. Cloud services kunnen je firma vooruithelpen. Mbit staat je dan ook graag bij in de overschakeling hiernaar. Zo brengen wij jouw bedrijf een stap dichter bij de toekomst.

Werken in de cloud: klaar voor de toekomst

Voor je bureautoepassingen gebruik je waarschijnlijk de klassieke desktopfuncties. Office 365 van Microsoft biedt echter speciale bedrijfspakketten aan met webversies van Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Zo heb je overal toegang tot uw bestanden, zowel online als offline, waardoor bestanden delen nog nooit zo gemakkelijk was. Ook het bijgeleverde emailpakket biedt heel wat voordelen voor je bedrijf. In het Office-pakket zitten uitgebreide functies inbegrepen, evenals maandelijkse beveiligingsupdates. Je wordt ook nooit meer geconfronteerd met licentieproblemen. Ook voor non-profitorganisaties kunnen wij een interessant softwarepakket voorstellen waarmee je in de cloud kan werken.

Cloud servers

Met cloud servers loop je geen kans op mechanisch falen. Hierdoor heb je niet de zorgen van een klassieke server. Cloud servers van Mbit zijn schaalbaar en overal toegankelijk. Handig, niet? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze cloud services. Wij bezorgen je steeds een transparante prijs over onze diensten.