Cloud Wi-Fi van Mbit is een snelle, stabiele en veilige oplossing. Wij werken volledig naar uw behoefte.

Een ideaal merk bestaat niet, maar dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen wij u een aangepaste oplossing aanbieden die concreet uw wensen en behoeftes bevredigd, zonder overtollige kosten.

Veel reizigers kiezen enkel hotels met Wi-Fi. Waarom deze kost niet omzetten in een handige tool om uw bekendheid te verhogen? Cloud Wi-Fi zorgt er voor dat u een kwalitatieve verbinding aanbiedt en daarboven extra marketing mogelijkheden heeft.

Gebruik uw internet verbinding optimaal:

De mogelijkheid om op verschillende tijdstippen uw download- en snelheidsrestricties te wijzigen op een enkele hotspot maakt van cloud Wi-Fi een zeer handige basis voor veeleisende hotel Wi-Fi verbindingen.

Gerichte marketing:

Adverteer naar mensen die in uw hotel zijn geweest, filter op leeftijd, geslacht of op basis van interesses.

De behoefte naar Wi-Fi in een horeca zaak stijgt jaar na jaar. Waarom deze kost niet omzetten in een handige tool om uw bekendheid te verhogen? Cloud Wi-Fi zorgt er voor dat u een kwalitatieve verbinding aanbiedt en daarboven extra marketing mogelijkheden heeft.

Social media:

Dankzij een gemakkelijk login portaal kan u vragen om uw Facebook te liken of aan te geven dat ze uw zaak hebben bezocht. U wint zichtbaarheid en een groter bereik met uw posts!

Snel en stabiel in drukke omgevingen:

Eén van de uitdagingen is een stabiele verbinding in drukke omgevingen. Mbit scant uw omgeving om zo uw cloud Wi-Fi op de juiste frequenties in te stellen. Dankzij krachtige access points kunnen meer dan 50 gebruikers op 1 access point zitten zonder problemen.

Zorgeloos:

Heeft u het druk of wilt u zich kunnen concentreren op uw zaak? Via een service contract biedt Mbit u proactieve ondersteuning.Dankzij het volledig vanop afstand te beheren netwerk zijn de interventietijden zeer kort.

Gerichte marketing:

Adverteer naar mensen die in uw zaak zijn geweest, filter op leeftijd, geslacht of op basis van interesses.

Laat uw Wi-Fi verbinding voor u werken! Verzamel informatie over uw klanten wanneer deze uw winkel bezoeken. Op die manier krijgt u een idee van de hoeveelheid traffic en op welke tijdstippen die zich voordoet.

Social media:

Krijg meer Facebook likes, laat mensen inchecken, zorg er voor dat uw zaak meer zichtbaar wordt op Facebook en andere social media. Leer de interesses kennen van deze mensen.

Analyseer:

Weet hoeveel mensen uw winkel passeren, hoe lang en wanneer deze langskomenen welke gedeelte van de winkel druk zijn.

Gerichte marketing:

Adverteer naar mensen die in uw winkel zijn geweest. U kan filteren op leeftijd, geslacht of op basis van interesses.

Snel

Veilig

Betrouwbaar

Schaalbaar

Stabiel:

Cloud Wi-Fi wordt volledig door ons in orde gebracht. Bij opstarting komen wij langs om uw kantoorruimte op te meten, vervolgens verzorgen we de installatie van de hardware. Indien u dit regelen we de bekabeling en supporteren uw cloud Wi-Fi. Cloud Wi-Fi zorgt er voor dat wij u vanop afstand zeer snel kunnen ondersteunen. Ook voor kantoren met veel Wi-Fi clients hebben wij de ideale oplossing.

Een volledige oplossing:

U heeft nog geen router, firewall, switch of bekabeling? Geen probleem, bij Mbit kan u terecht voor bekabelde netwerk infrastructuur. Wij zorgen er voor dat uwcloudWi-Fi moeiteloos samen werkt.

Meerdere locaties gewenst?

Dankzij het gebruiksvriendelijk online platform kan u van eender waar uw gegevens nazien. Wilt u meerdere locaties met elkaar verbinden om op die manier één netwerk te hebben? Geen probleem!

Huren

Naast aankoop kan u cloud Wi-Fi ook huren. Zo krijgt u geen grote rekening voorgeschoteld.