Oplossingen voor al uw IT-toepassingen

Mbit is jouw oplossing voor alle toepassingen en problemen met IT in Antwerpen en omstreken. Ons team van toegewijde personen staat je graag te hulp.
Vaak denk je pas aan een IT-bedrijf als de problemen zich al stellen. Wij kunnen je echter ruim op voorhand al van dienst zijn. Aarzel dus niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.
Met Mbit kies je voor een betrouwbare en professionele firma voor al jouw ITtoepassingen. Wij kijken verder dan het probleem zelf en bieden je totaaloplossingen aan die problemen met je netwerk of software kunnen vermijden. Ook zorgen wij voor een betrouwbare opvolging van je back-ups.
Ben je een zelfstandige of KMO? Dan komt Mbit graag naar je toe voor hulp opkantoor. Maar ook op afstand kunnen wij hulp bieden.

Wij zijn voornamelijk actief op vier vlakken.

Netwerkbeheer

Een netwerk in je bedrijf is onmisbaar om efficiënt met de collega’s te communiceren of vlot samen te werken. Zelf wil je natuurlijk gewoon met de dagdagelijkse taken bezig zijn, in plaats van met het netwerk zelf. Daarom kan je voor het beheer van je netwerk rekenen op Mbit.

Cloud services

Men spreekt tegenwoordig vaak van gegevens “in de cloud”. Gegevensopslag en servers via cloud services hebben allerhande voordelen, maar doen misschien vragen rijzen omtrent de veiligheid ervan. Geheel begrijpelijk, daarom maakt Mbit je graag wegwijs in onze cloud services.

Digitaal werken

Is jouw bedrijf al mee geëvolueerd naar het digitale tijdperk? De overstap van papieren documenten naar digitale bestanden heeft heel wat voordelen, maar kan voor sommigen moeilijk te overbruggen zijn. Wij staan je graag te hulp bij het digitaliseren van je werking.

Non-profitorganisaties

Ben je een non-profitorganisatie? Ook voor jouw activiteiten zijn IT-toepassingen en -software onontbeerlijk. Ook met een beperkt budget kan je heel wat voordelen uit IT halen. Mbit helpt je graag met het kiezen van de juiste pakketten.